Lulebo

IT-strateg

Vi rekryterar en

DRIVEN IT-strateg

Lulebo söker nu en IT-strateg med huvudansvar för att förankra, kommunicera och följa upp IT- policy, digitala strategier och andra styrdokument inom IT-området. Du tar fram beslutsunderlag till ledningen avseende digital utveckling, analyserar behov inom digitalisering och föreslår strategier för att nå mål. I tjänsten ingår även att hantera på Lulebo uppkomna IT- relaterade ärenden av varierande slag.

Vi söker dig med högskoleutbildning inom IT, exempelvis som systemvetare, alternativt erfarenhet som bedöms likvärdig. Du har erfarenhet av projektledning inom IT-projekt, arbete med digital utveckling på strategisk nivå samt kunskap om behovs- och kravanalys. Du har tidigare erfarenhet av operativt arbete i en driftmiljö och att handha IT relaterade frågor på strategisk nivå.

För att möta tjänstens utmaningar ser vi vikten av att du är en flexibel och självgående person med god analytisk förmåga som har fokus på användarna. Du har förmåga att förstå och erfarenhet av att administrera IT-infrastruktur. Då tjänsten innebär många kontaktytor, bland annat med systemleverantörer och andra partners, är det också viktigt att du har god samarbetsförmåga.

Vill du veta mer?
Kontakta Anna-Stina Nordmark Nilsson på Lulebo 0920-23 67 47 eller rekryteringskonsult Johan Torgerstad på Cesab 070-941 45 80.

Välkommen med din ansökan!

Rekryteringen sker i samarbete med Cesab. Lämna din intresseanmälan här.

Sista ansökningsdag är 2018-11-29. 


Lulebo AB är Luleås kommunala bostadsföretag med drygt 7 300 lägenheter, varav ca. 1000 studentbostäder, och 125 kommersiella lokaler. Bolaget ingår i Luleå Kommunföretag AB. Våra fastigheter finns i de flesta av Luleås stadsdelar och vi är 48 anställda.

Klok, framsynt samhällsbyggare!