Registrera dig

Välj typ av användarkonto

Registrera dig som hyresgäst om du redan är hyresgäst hos Lulebo. Registrera dig som sökande om du inte är hyresgäst hos Lulebo.
Registrera ett användarkonto och börja samla köpoäng!

Lulebo har fyra olika köer; en kö för studentlägenheter, en kö för övriga lägenheter (inklusive lägenheter i trygghetsboenden och årgångshus), en kö för alla parkeringsplatser samt en kö för förråd.

Från och med den dag du fyller 15 år är du välkommen att registrera ett användarkonto och anmäla dig som sökande i Lulebos köer.

  • Registrera dig som hyresgäst: om du redan är hyresgäst hos Lulebo
  • Registrera dig som sökande: om du inte är hyresgäst hos Lulebo

Du kan bara registrera dig en gång.

Du får en köpoäng per kö och dag från och med ditt registreringsdatum. Information om din aktuella köpoäng i de olika köerna visas på startsidan för Mina sidor, direkt när du har loggat in.

Följande uppgifter är obligatoriska; om de inte fylls i kan registreringen inte genomföras. Den sökande ansvarar själv för att de uppgifter som registreras är aktuella och riktiga.

  • Namn, svenskt personnummer eller samordningsnummer (om detta inte finns ska den sökandes födelsedatum anges)*
  • Mobiltelefonnummer; som vi behöver för att kunna nå dig via SMS (det är också riktigt bra för dig när du blivit hyresgäst)
  • E-postadress; kontrollera att din registrerade e-postadress är helt korrekt, Lulebo använder e-post som huvudsaklig kanal för information till hyresgäster och sökande

*) Om du är hyresgäst hos Lulebo finns dina personuppgifter redan lagrade i Lulebos hyressystem. Du behöver då ange antingen ett OCR-nummer från en hyresavi eller ditt 7-siffriga objektsnummer (se hyreskontraktet) för att verifiera din identitet.

När du har fyllt i alla obligatoriska personuppgifter kan du välja vilken kö/vilka köer du vill stå i samt ange dina önskemål för olika typer av hyresobjekt.

Du kan också välja att utnyttja den bevakningstjänst som finns på Mina sidor för att prenumerera på information om när lägenheter som matchar dina önskemål finns lediga.

Du som aktivt söker lägenhet kan själv bidra till en snabbare process när det blir aktuellt med ett hyreskontrakt genom att i förväg ladda upp dokument som anställningsbevis, intyg om A-kassa, skriftlig boendereferens från nuvarande/tidigare hyresvärd, CSN eller antagningsbesked från Luleå tekniska universitet (endast PDF-format accepteras).

Läs mer

Här kan du läsa mer om registrering av användarkonto och om Lulebos köregler.