Lulebo

Motorvärmarstyrning

Undersökningar visar att motorvärmaren i bilen gör nytta, både för miljön och bilen. Men det är under förutsättning att den används på rätt sätt.

Faktum är att de flesta motorvärmare är inkopplade under längre tid än vad som är nödvändigt. Rekommenderad inkopplingstid vid -15 grader är ca. 1,5 timme. När du tecknar bilplatsavtal får du en manual som visar hur du ställer in dina motorvärmartider. Manualerna finns även att ladda ner på den här sidan.

Använd motorvärmaren på rätt sätt, skona miljön och spar energi!


Så styr du din motorvärmare

För att styra din motorvärmare, logga in på Mina sidor. Du hittar länken till motorvärmarstyrning under "bokningsbara resurser". Du kan även använda Luleboappen eller portal.lulebo.se för att styra motorvärmaren. Eller ring de telefonnummer som anges på den här sidan.

Via appen och portalen har du även tillgång till dina övriga bokningsbara resurser.

Vid tekniska fel i systemet kopplas kontinuerlig ström på under tiden fel åtgärdas. Du betalar ingenting extra för den strömmen.

Manualer

Manual (version november 2015) för Lulsundsberget, Mjölkuddens och Rödkallens Trygghetsboende, Stadsön Södra (Gammelstad) och kvarteren Svanen och Uven på centrumhalvön.

Inställning via telefon:
075-44 88 000.


Manual (version oktober 2017) för:

Björkskatan: P-huset, Regnvägen 5.

Malmudden: Carportar, Malmuddsvägen 29-51.

Kallkällan: Lingonstigen 241.

Inställning via telefon:
075-44 88 000.


Manual övriga bostadsområden.

Inställning via telefon: 
0920-58 92 00.


Följ anvisningarna i telefonen för att boka tider eller för att ändra bokade tider.