Lulebo

Störningsjouren

Trivsel skapar du till stor del själv men den påverkas även av det som händer omkring dig. Vad som är störande uppfattas olika. Blir du störd av höga ljud i andra lägenheter eller i trapphuset är det tryggt att ha någonstans att vända sig, även efter kontorstid. Därför finns Störningsjouren.

Att enstaka gånger höra barn som leker eller en granne som har fest får man räkna med när man bor i flerfamiljshus. Det som däremot kan upplevas som störande är hög musik på kvällar och nätter, bråk och skrik eller andra ihållande ljud i lägenheter och i trapphus.


Konstaterade störningar

En konstaterad störning rapporteras till oss och vi kontaktar den som står på lägenhetsavtalet. Kontraktsinnehavaren är skyldig att betala kostnaden för utryckningen (dock ej vid första utryckningen).

Vid ytterligare konstaterade störningar är lägenhetsinnehavaren däremot skyldig att betala även för första utryckningen. Enligt hyreslagen är upprepade störningar anledning till uppsägning.

Störningsjouren

Upplever du att du blir störd, ring Störningsjouren.

Tel. 0920-22 12 00.


Kontorstid

Behöver du komma i kontakt med oss under kontorstid, kontakta din Bovärd eller Trygghetsvärden på telefon 0920-23 67 00.


Ökad trygghet

Från årsskiftet 2015/2016 har Lulebo en egen bil som ronderar i bostadsområdena. Läs mer i vårt pressmeddelande.

Anonym anmälan

Din anmälan behandlas anonymt. Men för att vi eventuellt ska få ytterligare information om störningen vill vi att du uppger ditt namn, din adress och ditt telefonnummer när du ringer. När du gjort din anmälan besöker vaktbolaget den bostad anmälan gäller.