Hyresgäster får tillgång till renoverade garage och bilplatser i etapp 1

Från och med måndag 4 oktober 2021 är det klart för er som tidigare har hyrt bilplatser och/eller garage på Hallon-, Smultron- och Åkerbärsstigarna att åter använda era renoverade bilplatser och garage på Hertsön.

Innan ni som har hyrt bilplats eller garage på dessa adresser kan använda platserna igen behöver vi skriva nya hyresavtal med er. Därför kommer ni i god tid innan 4 oktober bli uppringda av våra kundmottagare som lämnar information gällande er bilplats/garage. Det är viktigt att ni svarar eftersom vi behöver veta om ni önskar behålla er tidigare bilplats/garage.

Individuell mätning och debitering av el
En nyhet gällande renoverade och nybyggda bilplatser/garage är att samtliga har individuellt mätning och debitering av el. Det innebär att ni endast betalar för den el ni förbrukar. Debitering sker i efterskott och framgår på er hyresavi. Det är fortsatt enkelt och smidigt att använda motorvärmarstyrning. Boka tider efter inloggning på Mina sidor på lulebo.se. Kontinuerlig ström är inte längre tillgängligt som tillval, däremot kan ni själva välja att aktivera strömuttaget kontinuerligt. Det ger dock en hög elkostnad och är mindre miljövänligt.

Nya hyror från 1 oktober 2021
Från och med 1 oktober 2021 gäller nya hyror för renoverade/nybyggda bilplatser och garage enligt följande:

  • Parkeringsplats med motorvärmare: 400 kr/månad, individuell mätning och debitering av el tillkommer.
  • Kallgarage med motorvärmare: 600 kr/månad, individuell mätning och debitering av el tillkommer.
  • Kallgarage med förråd och motorvärmare: 650 kr/månad, individuell mätning och debitering av el tillkommer.

Har du frågor är du välkommen att kontakta vårt Kundcenter.