Boka och använd tvättstugan

Vi arbetar kontinuerligt med att förenkla och förbättra servicefunktionerna i och kring våra bostäder. En del i det arbetet är elektronisk bokning av tvättider. Systemet känner av vem som bokat och endast den som har bokat tid kommer in i tvättutrymmet under den tiden. Det innebär att ingen obehörig kommer åt din tvätt eller din tvättid.

Bokning av tvättstuga

Bokning sker efter inloggning på Mina sidor, vid bokningstavlan intill tvättstugan, eller på den digitala trapphustavlan i entrén. För tidsbokning på boknings- eller trapphustavlan används en tagg som du håller mot tavlan. Därefter väljer du önskad tvättperiod, avbokar din tid, kontrollerar dina bokade tider, samt öppnar dörren för att starta ditt tvättpass. Bokade tvättpass måste påbörjas inom 30 minuter (i tvättstugor med 4-5 timmars tvättpass inom 60 minuter), därefter förfaller bokningen.

För allas trivsel är det viktigt att noga följa de regler som gäller i tvättstugan

  • Rengör golvbrunn, golv, tvättmedelsfack och luddfilter i torktumlaren.
  • Respektera bokade tvättider så att nästa hyresgäst kan påbörja sin tvättning i tid och lämna tvättstugan i städat skick.
Viktig miljöinsats

Vi har under de senaste åren moderniserat ett stort antal tvättstugor. Det är en viktig miljöinsats och en höjning av standarden som vi vet att hyresgästerna sätter stort värde på.


Vid fel i maskiner

Upptäcker du ett fel i någon av maskinerna i din tvättstuga ber vi dig göra en felanmäl via telefon eller via webbfelan


Snabblänkar – när du bor hos oss

Mer detaljerad information om det mesta som du som hyresgäst kan fundera på hittar du via dessa snabblänkar:


Vi hjälper dig!

Varmt välkommen att kontakta vårt Kundcenter om du har frågor om ditt kontrakt, dina nycklar och ditt boende, när du vill boka tid för att besöka oss eller när du behöver göra en felanmälan.


Fråga oss - Lulebo svarar!

Besök vårt kundforum för att läsa befintliga frågor och svar eller ställa din egen fråga.