Mjölkuddens trygghetsboende

Mjölkuddens trygghetsboende ligger på Mjölkuddsvägen 77 A, cirka 2,5 km nordväst om Luleå centrum och i direkt närhet till hälsocentral, apotek, folktandvård, kyrka och busshållplats för kollektivtrafikens direktlinjer till både centrum och Storheden. Trygghetsboendet har ett centralt läge men naturupplevelser till fots och på cykel, genom skog och vid vattnet, finns ändå alldeles bakom knuten.

81 toppmoderna lägenheter fördelade på 7 våningsplan
Mjölkuddens trygghetsboende var Lulebos tredje i ordningen och det första som byggdes helt nytt i syfte att användas som trygghetsboende. I huset finns totalt 81 lägenheter med ett eller två rum och kök. Alla lägenheter har en egen inglasad balkong som ger ljus och utsikt och som, åtminstone sommartid, utökad boendeyta.

Genomtänkta planlösningar och moderna materialval
Lägenheterna har genomtänkta planlösningar med öppna ytor, stora ljusinsläpp och ljusa kök och badrum. Ytskikten är ljusa med neutrala färger för att möjliggöra inredning efter egen stil och smak.

Alla badrum är utrustade med förhöjd wc samt ett höj- och sänkbart handfat. De är också förberedda för egen installation av tvättmaskin och torktumlare.

Samtliga lägenheter har dessutom diskmaskin och en egen inglasad balkong som ger ljus och utsikt och som, åtminstone sommartid, bidrar till utökad boendeyta.

Samvarolokal, hobbyrum och gästlägenhet
I källarplanet i Mjölkuddens trygghetsboende finns hyresgästernas förråd, en gemensam bastu med relax, två hobbyrum som hyresgästerna kan använda för olika aktiviteter och tre välutrustade tvättstugor.

På plan 3 och 4 finns två olika samvarolokaler som fungerar som hyresgästernas gemensamma kök och vardagsrum. Utöver detta finns också en möblerad gästlägenhet som hyresgästerna kostnadsfritt kan använda när man får långväga besök. På innergården finns ett avfallsrum med kärl för de flesta fraktioner.

Parkeringsplats med eluttag för motorvärmare finns att hyra i det nybyggda parkeringshuset på Mjölkuddsvägen 77 C. Information om lediga platser finns på Lulebos hemsida, klicka här.

Frågor om bilplatser besvaras av vårt Kundcenter, tel. 0920-23 67 30.

Trivsel och gemenskap för aktiva och självständiga personer
Ett trygghetsboende är ett vanligt hyreshus med vanliga lägenheter för aktiva och självständiga personer som fyllt 65 år. Boendeformen ger goda möjligheter till social gemenskap, stimulans och samvaro, exempelvis i samband med de dagliga aktiviteterna som Lulebos trivselvärdar, tillsammans med hyresgästerna, planerar och genomför bland annat i de gemensamma samvarolokalerna.

Faktaruta
Klicka på bilden och ladda ner broschyren

Notera att hyrorna som anges i materialet inte är uppdaterade till aktuell hyresnivå.

Mjölkuddens trygghetsboende
Mjölkuddsvägen 77 A
973 43 Luleå

 • Inflyttning: juli 2017
 • Våningar: 8 st, inkl. källare
 • Hiss: ja
 • Porttelefon: ja
 • Lägenheter: 81 st,
  - 30 st 1 RoK (ca 47-51 kvm)
  - 51 st 2 RoK (ca 59-71 kvm)
 • Internet: Lulebos internetleverans om 100/100 Mbit ingår i hyran
 • Samvarolokal: ja, 2 st
 • Hobbyrum: ja, 1 st
 • Dagliga aktiviteter: ja, 5 dagar/vecka
 • Bastu: ja
 • Gästlägenhet: ja
 • Tvättstuga: ja, 2 st
 • Parkering: ja, 400 bilplatser i parkeringshus på Mjölkuddsvägen 77 C, kallgarage med eluttag för motorvärmare

Månadshyror
Nedan angivna hyresintervall gällde i november 2021.

1 rok: 7 296-8 222 kr/mån
2 rok: 8 984-11 357 kr/mån


Lediga lägenheter?
Klicka här för info om alla lediga lägenheter.


Kontakta Lulebos Kundcenter
Kontakta vårt Kundcenter när du har frågor gällande lägenhetskön, lediga lägenheter, kontraktsskrivning, nycklar, parkeringsplatser med mera.


Bovärd
Anna Eriksson Fäldt, 0920-23 67 12, eller via e-post

Välkommen att kontakta bovärden vid frågor om lägenheten, fastigheten eller bostadsområdet.


Trivselvärd - kontaktperson
Viktoria Fredriksson, 0920-23 67 10, eller via e-post

Kontakta gärna vår trivselvärdsrepresentant vid frågor om dagliga aktiviteter på våra trygghetsboenden.