Aktuella driftstörningar

Driftstörning

Ibland uppstår driftstörningar i form av strömavbrott eller avstängning av vatten. Det kan bero på planerade avbrott på grund av reparationer eller annat underhållsarbete. Det kan också bero på att ett fel har uppstått någonstans. Vid elavbrott ska ledningarna alltid anses som spänningsförande under avbrottstiden.

Vi ber om överseende för eventuella besvär driftstörningarna medför.


AKTUELLA DRIFTSTÖRNINGAR

Vår intention är att snabbt och smidigt informera våra hyresgäster om eventuella driftstörningar. Har du upptäckt en driftstörning kan du i första hand titta här efter information. Den presenteras normalt under kontorstid. Därför kan det vara så att vi inte har information här vid akuta fel under icke kontorstid.

Uppstår det ett fel i din lägenhet eller i fastigheten ber vi dig felanmäla det på 0920-23 67 00, eller via WebbFelan efter inloggning på Mina sidor.


Vid brand, olyckor och inbrott, ring larmnumret 112.

Egen åtgärd

Här visas instruktionsfilmer som beskriver hur du med enkla medel kontrollerar och åtgärdar det som åligger dig som hyresgäst. Länkarna öppnas i nytt fönster.

Felanmälan

Felanmälan: 0920-23 67 00

Akuta fel ska omgående felanmälas per telefon till Felanmälan.

För att göra en felanmälan via WebbFelan, logga in på Mina sidor.

Vid brand, olyckor och inbrott, ring larmnumret 112.


Externa driftstörningar

Besök Luleå Energis sida för driftstörningar innan ni felanmäler ett elavbrott eller avbrott i fjärrvärmen. Där kan information finnas som berör er bostad.


Luleå kommuns webbplats kan det också finns information som berör er.


Lunets hemsida kan det finnas information gällande störningar för TV och Internet.


Vid driftstörning i Zparks system, kontrollera i deras app om ni har fått information från Zpark, eller besök deras driftinformationssida.


Support från Telia

Har du valt Telias tv-tjänst, tv-box och andra kanalpaket:

Support från Tele2

Har du Lulebos grundutbud för TV samt utökat programpaket från Tele2 och har problem med att se TV? Då kan det bero på en driftstörning hos Tele2. Besök Tele2:s webbplats för information om driftstatus.