Lulebo

Internet

Internet är standard i våra lägenheter. Utan extra kostnad erbjuder vi en uppkopplingshastighet på 10 Mbit, lika snabb i båda riktningarna.

När du flyttat in och ansluter din dator till närverksuttaget sker uppkopplingen automatiskt och det krävs inget modem. Första gången du kopplar upp dig mot vår Internettjänst visas informationen om tjänsten på din skärm och du måste registrera dig och acceptera villkoren innan du kan börja surfa.

Här finns guide att ladda ner (PDF-format).


Standard i våra lägenheter

Internettjänsten är standard i våra lägenheter och är fri att använda. På bildskärmen visas hur du går tillväga för att registrera dig och använda vår Internettjänst. Får du det ändå inte att fungera är du välkommen att ringa vår Internetsupport, 0920-52 00 70. Har du möjlighet kan du även maila din fråga till: internetsupport@lulebo.se

Notera: Väljer du efter registrering annan internetleverantör än den som ingår i Lulebos tjänst och det uppstår fel eller driftstörningar vänligen kontakta din valda leverantör, inte vår internetsupport.


Snabbare uppkoppling och andra betaltjänster

Vår Internettjänst distribueras via stadsnätet som ägs av Lunet. Det är ett öppet nät där tjänsteleverantörer erbjuder IP-telefoni, högre uppkopplingshastigheter och andra betaltjänster som exempelvis IPTV. Utifrån dina önskemål och behov väljer du såväl betaltjänster som leverantör.

Nättjänsten ingår

I tjänsten som Lulebo levererar, och som ingår i hyran, utgör en del Lunets nättjänst och den andra delen Lulebos Internettjänst på 10/10 Mbit. För den som önskar högre kapacitet finns ett flertal Internetleverantörer i stadsnätet.

Du tecknar själv avtal med respektive tjänsteleverantör och står själv för kostnader av betaltjänsterna.
För mer information och beställning av betaltjänster, besök lunet.se
För beställning, kontakta den tjänsteleverantör du vill beställa tjänster av.


Lulebos tilläggstjänster har upphört

Lulebo har under ett antal år tillhandahållit e-postkonton och webbdomäner till våra hyresgäster. Tjänsterna upphörde 2016-08-31. Läs mer här (nedladdningbar PDF).