Nybyggnation på Regnvägen 11

I juni 2023 påbörjades byggnation av ett tredje hus med 20 lägenheter på Regnvägen. Huset byggs på grönområdet som är närmast i bild och får samma form, färg och fasad som husen i bakgrunden.

I juni 2023 påbörjades byggnation av ett tredje hus på adress Regnvägen 11, i anslutning till Regnvägen 9. Det blir en liknande byggnad som de intilliggande husen. Inflyttning beräknas till hösten 2024.

På fastigheten uppförde Lulebo två bostadshus 2016-2017 med sammanlagt 32 lägenheter och ett parkeringshus som är dimensionerat för tre bostadshus.

Det nya huset (det tredje) tillför 20 lägenheter i storlekarna 1-3 rum och kök. Det blir mestadels 2 rum och kök med en boendeyta på 39-55 kvadratmeter, samt 3 rum och kök i storlekarna 60-63 kvadratmeter.

Öppen planlösning och inglasade balkonger
Lägenheterna har en öppen planlösning med kök/vardagsrum i ett och moderna ytskikt, parkettgolv och målade väggar (vita). Hallen har en klinkerruta intill entrédörren (ej golvvärme). De är utrustade med diskmaskin och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Samtliga lägenheter har inglasade balkonger, de är cirka 8 eller 10 kvadrat och vetter mot en skogsdunge i väst. I trapphuset finns en hiss.

Servicebyggnader och parkeringshus
Boendet erbjuder en trivsam gårdsmiljö med planteringar och sittmöjligheter. Servicebyggnader som förråd (två lägenheter i souterrängdel har förråd i huset), cykelbodar och miljöhus för hushållsavfall finns i nära anslutning på gården. Detsamma gäller intilliggande parkeringshus som erbjuder goda parkeringsmöjligheter.

Naturnära boende
Här bor du naturnära med skogen alldeles in på knuten. Alldeles intill finns Ormbergets friluftsanläggning som erbjuder skidbacke, pulkabacke och ett omfattande motionsspårsystem med belysning som vintertid är preparerade längdskidsspår. På Ormberget finns också äventyrsslingor, restaurang, servicestuga för motionärer och grillplatser med mera.

 

Information till hyresgäster

2023-06-09: Information till boende på Regnvägen 7-9 och Per Hindersagården

2023-06-09: Trapphusanslag på närliggande Regnvägen 47-59


Om huset på Regnvägen 11

Adress: Regnvägen 11
Antal: 20 lägenheter, 1-3 rum och kök
Byggstart:
 juni 2023
Lägenheter släpps för intresseanmälan: 20 juni 2024
Inflyttning: hösten 2024
Antal och storlekar: 20 lägenheter, 1-3 RoK


Läs mer

I nyhetssektionen på vår hemsida hittar du nedladdningsbara bofaktablad med skalenliga planlösningar samt detaljerad information om lägenheternas storlekar, planlösningar, hyresnivåer och mycket annat som är bra att veta innan man slår till och gör en intresseanmälan.


Intresserad?

Lägenheterna släpps för intresseanmälan på Lulebos hemsida torsdag 20 juni 2024.

Alla är välkomna att ta del av information om lediga lägenheter, men för att kunna anmäla intresse för lediga objekt samt för att bli aktuell för kontraktsskrivning behöver du vara registrerad i lägenhetskön som ingår i tjänsten Mina sidor.


För mer information

Har du frågor om projektet är du välkommen att kontakta Lulebos byggprojektledare Ulrika Persson via e-post.