Så går det till - från kö till kontrakt

Fram till hösten 2016 skötte Lulebo själva alla delar av uthyrningsprocessen. Sedan dess och fram till årsskiftet 2020/2021 har den kommunala bostadsförmedlingen Bostad Luleå hanterat Lulebos lägenhetskö och lägenhetsförmedling. Och nu är det dags att samla hela verksamheten under ett och samma tak igen – hemma hos Lulebo.

Olika handläggare men regler, villkor och metoder är sig lika
Verksamheten har snart flyttats två gånger. Men de olika delarna av uthyrningsprocessen har varit sig lika under hela tiden. Lulebos köregler och uthyrningsvillkor samt de principer och metoder som styr släpp av lediga lägenheter, intresseanmälan, visningserbjudande, tilldelning av lägenheter och även kontraktsskrivning ser ut och fungerar nästan exakt på samma sätt nu och framåt som bakåt i tiden. Alla som varit med om att stå i kö, göra intresseanmälningar och även hyra lägenheter, parkeringsplatser och förråd hos Lulebo kommer att känna igen sig i alla steg!

Under fliken Ledigt här på vår hemsida hittar du svar på alla frågor om uthyrningsprocessen
Vi har nu tagit fram och publicerat en komplett information om hela Lulebos uthyrningsprocess – från kö till kontrakt – som vi hoppas ska vara till nytta både för blivande hyresgäster och för alla som redan bor hos oss.

Här nedanför får du snabblänkar till några av undersidorna!