Tack och hej till Flytthjälpen!

Tre månader efter att köflytten inleddes konstaterar vi att flyttprojektet har gått fantastiskt bra! Fler än 17 000 personer har redan registrerat sig i Lulebos nya lägenhetskö. Drygt 13 000 av dem flyttade samtidigt över sin kötid från Bostad Luleå vilket innebär att 60% nu är helt klara. Vi kan också glädja oss åt att mer än 4 000 personer är helt nya i lägenhetskön. Välkommen hem till Lulebo allihopa!

Köflytten fortsätter. Varje dag flyttar ytterligare 20-50 personer över sin kötid och de allra flesta klarar uppgiften helt utan support från Lulebo. Vi känner därför att det har blivit dags att lägga ner den speciella flytthjälpsfunktion som vi startade upp den 4 januari och låta den ordinarie kundcenterorganisationen ta över.

Kontakta Lulebos lägenhetsförmedling om du behöver hjälp med köflytten
Från och med den 1 april 2021 är det lägenhetsförmedlingen på Lulebos Kundcenter som svarar på frågor och hjälper dig att lösa din överflyttning från den nedlagda kommunala bostadsförmedlingen Bostad Luleå till Lulebo. Det är enkelt att registrera sig i Lulebos lägenhetsköer och att flytta med sig sin kötid. Om du ändå kör fast eller behöver hjälp så finns vi där för dig!

Ring oss på:
0920-23 67 20 måndag-fredag kl 9-12
Du kan också nå oss via e-post.