Lulebo fyller 25 år och firar med hela stan!

Under 2021 fyllde Lulebo AB 25 år som bolag. Vi brukar fira våra lite större bemärkelsedagar ordentligt och hade ju tänkt göra det även denna gång, men Corona-pandemin och alla restriktioner kom i vägen för vår plan. Vi är förstås fortfarande angelägna om att fira våra 25 år i Lulebornas tjänst, även om bolaget vid det här laget har blivit 26 år, och därför arrangerar vi nu:

Fetfredag med Lulebo på gröna, sköna Hertsön, fredag den 17 juni 2022.

Under denna försommardag, på Hertsö idrottsplats, ordnar och bjuder Lulebo på levande underhållning i ett spännande program med flera lokalt förankrade artister och akter för olika målgrupper medan våra samarbetspartners och sponsrade föreningar och organisationer levererar utomhusaktiviteter och upplevelser av olika slag.

  • Arrangemanget är helt kostnadsfritt och alla Lulebor i alla åldrar är välkomna. Ingen bokning och inga biljetter behövs.
  • Mat och dryck finns att köpa från medverkande food-trucks och från LSK som grillar smaskiga hamburgare i anslutning till sitt klubbhus.
  • Arrangemanget är drogfritt. Genom att undvika försäljning, servering och förtäring av alkohol kan vi erbjuda alla besökare ren glädje och trygghet.
  • Tillgången till parkeringsplatser runt Hertsö IP är begränsad så ta gärna bussen både dit och hem! Linjerna 1, 5, och 10 går regelbundet i båda riktningarna mellan Sunderbyn/Porsön/Storheden och Hertsön. Samtliga passerar hållplatsen på Smedjegatan i Centrum och bussen är därför ett både enkelt och miljövänligt val! Besök LLTs hemsida för info om tidtabellerna!
  • Ett ännu mer miljövänligt och riktigt trevligt alternativ är att cykla till Hertsön för att delta i vår Fetfredag. Prova gärna - det är inte långt, cykelvägarna är fina och du är framme innan du vet ordet av. Trampa lugnt så ses vi på gröna, sköna Hertsön!

Vi på Lulebo hälsar våra hyresgäster och alla andra Lulebor varmt välkomna!

 

Klicka här för att se hela programmet för dagen

Klicka här för att läsa mer om alla artister på Lulebos Fetfredags-scen

Fetfredag med Lulebo - i länets media

Klicka på länkarna för att lyssna och läsa.

Sveriges Radio, P4 Norrbotten, 17 juni:

E-type firade Fetfredag i Luleå: Jag älskar att vara här

Gratistidningen Luleå, 14 juni:

Fetfredag med Lulebo

NSD och Norrbottenskuriren, 2 juni:

E-type delar scen med Luleåprofilerna – på Hertsön (NSD)
E-type delar scen med Luleåprofilerna – på Hertsön (NK)

NSD och Norrbottenskuriren, 17 juni:

Full fart på Hertsön under Fetfredag (NSD)
Full fart på Hertsön under Fetfredag (NK)

NSD och Norrbottenskuriren, 18 juni:

Fick träffa sina idoler – när Luleå Hockey kom på besök (NSD)
Fick träffa sina idoler – när Luleå Hockey kom på besök (NK)