Lediga lägenheter släpps 4 och 11 januari 2021

Från och med januari 2021 förmedlas alla Lulebos lediga lägenheter (även studentlägenheter och lägenheter i trygghetsboenden och årgångshus), precis som våra parkeringsplatser och förråd, via vår hemsida. Alla är välkomna att ta del av information om lediga lägenheter, parkeringsplatser och förråd, men för att kunna anmäla intresse för lediga objekt samt för att bli aktuell för kontraktsskrivning behöver du vara registrerad i någon av lägenhetsköerna och/eller parkeringsplatskön och förrådskön som alla ingår i tjänsten Mina sidor.

Den 4 januari 2021 börjar vi släppa lediga studentlägenheter för intresseanmälan på Lulebos hemsida. Alla som har registrerat sig i Lulebos nya studentlägenhetskö kan då lämna intresseanmälningar på lediga objekt.

Den 11 januari 2021 börjar vi släppa övriga lediga lägenheter för intresseanmälan på Lulebos hemsida. Alla som har registrerat sig i Lulebos nya lägenhetskö kan då lämna intresseanmälningar på lediga objekt.

Från och med den 4 januari 2021 kan du registrera dig i Lulebos nya lägenhetsköer
Den 4 januari 2021 öppnar Lulebos hemsida för registrering i Lulebos nya lägenhetskö och studentlägenhetskö. Alla som idag står i Bostad Luleås lägenhetskö och som har betalat köavgiften för år 2020 kan också flytta med sig och behålla sin kötid.

Om du vill flytta under första halvåret 2021 ska du registrera dig snabbt…
Alla som aktivt söker lägenhet för inflyttning under första halvåret 2021 behöver registrera sig i lägenhetsköerna så snart som möjligt för att inte missa de första lägenhetssläppen.

… annars kan du ta det lugnt – du har hela året 2021 på dig!
Alla som har en mer långsiktig tanke med sitt köande kan ta det lugnt! Ni har hela året 2021 på er att registrera er i lägenhetsköerna. Den 31 december 2021 är den sista dagen för registrering med överflyttning av sparad kötid från Bostad Luleå. Efter detta datum förfaller den samlade kötiden och kan inte aktiveras igen.