2020-03-31: nya åtgärder för minskad smittspridning

Lulebo vidtar nya åtgärder för minskad smittspridning

Hittills i mars har Lulebo varje dag haft en mycket hög frisknärvaro men idag (2020-03-31) har vi åtta sjukanmälda medarbetare. Ingen är testad och vi vet därför inte om det handlar om vanliga förkylningar eller något annat. Oavsett vilket: från och med idag, tisdag 31 mars 2020, vidtar vi nya åtgärder för att i möjligaste mån förebygga smittspridning, både internt och mot våra hyresgäster.

Vi begränsar besöken i vår kundmottagning men inte vår service

  • Idag (den 31 mars) och imorgon (den 1 april) är Lulebos kundmottagning endast öppen för hyresgäster som ska flytta ut eller in och som behöver komma in för att lämna eller hämta ut nycklar. Alla övriga frågor och ärenden hänvisas till kundcenters telefon 0920-23 67 30, eller via e-post.
  • Från och med torsdag 2 april är kundmottagningen stängd för besök. I gengäld utökar vi kundcenters telefontid till kl 8-15 och hyresgäster med ärenden som kräver ett besök får boka tider.

Vi kan bara ta emot felanmälningar av akuta fel i lägenheter

  • Felanmälan tar från och med nu och fram till och med 31 maj endast emot felanmälningar för lägenheter om det handlar om akuta fel (som medför fara för människor eller fastigheter) eller fel som klassas som garantiåtgärder. Kan ditt ärende vänta? Då ber vi dig återkomma vid ett senare tillfälle.
  • Felanmälningar avseende allmänna utrymmen och utomhus tas emot även i fortsättningen.

Lulebo inför dessa begränsningar av fysiska möten och kontakter för att vi ska kunna hålla oss själva och våra hyresgäster så friska som möjligt så länge som möjligt. Vi hoppas och tror att ni har förståelse för detta och ser fram emot den dag när vi kan återgå till en normal verksamhet och vardag.

Ta hand om er och var rädda om varandra!