2020-03-23: nycklar in- och utflyttning

För att underlätta vid in- och utflyttning och för att minska risken för att Coronasmittan sprids skickar vårt Kundcenter fr o m 23 mars 2020 brev till samtliga hyresgäster som har sagt upp sitt hyresavtal till 2020-03-31. Gäller för utflyttning av lägenhet och återlämning av nycklar, samt för garage och förråd som är uppsagda till 2020-03-31.

Tillsammans med brevet skickas ett förberett kuvert får återlämning av nycklar. På kuvertet har vi skrivit hyresgästens namn, adress och objektsnummer. Kuvertetet lämnas i brevlådan som finns intill vår entré på Köpmangatan 27, öppen dygnet runt. (Ni behöver alltså inte besöka oss för att återlämna kuvertet med nycklarna.)

Inflyttning

Samtliga som har ett avtal som gäller från 1 april 2020 blir kontaktade av vårt Kundcenter.

Vi uppmanar dig som inte är frisk att stanna hemma och istället be någon anhörig kvittera ut dina nycklar med hjälp av fullmakt, klicka här för att komma till blanketter.

När nycklar kvitteras ut hos Kundcenter ska fullmakten visas upp tillsammans med:

  • Hyreskontrakt
  • Styrka att första hyran är betald
  • Legitimation

Är det något ni undrar över är ni varmt välkomna att ringa Kundcenter på telefon 0920-23 67 30, telefontid vardagar 8-11, eller skicka e-post till Kundcenter.