2022-02-15: Lulebos Coronaåtgärder upphörde den 9 februari

Den 9 februari tog svenska myndigheter bort de allra flesta restriktioner som gällt under Corona-pandemin. Lulebos policy är att följa de rekommendationer som kommer från myndigheterna och därför avslutade även vi våra kvarstående åtgärder den 9 februari för att låta verksamheten återgå till ett normalläge.

Pandemin har lärt oss att ta ansvar – och det ska vi fortsätta med

Även om restriktionerna försvinner har vi alla fortsatt ansvar att agera för att inte sprida smitta. Det gör vi genom att:

  • fortsätta tvätta händerna.
  • stanna hemma när vi är sjuka med symtom på covid-19 men även med symtom på andra smittsamma sjukdomar.
  • följa myndigheternas rekommendationer gällande vaccinering.
  • undvika trängsel och folksamlingar inomhus om vi inte har vaccinerat oss.

Läs mer om detta på Folkhälsomyndighetens hemsida.

Vi på Lulebo har, precis som alla andra, lärt oss mycket och även utvecklat verksamheten under pandemins gång. Till exempel visade det sig att en av våra Coronaåtgärder var en riktig förbättring för våra kunder och därför har vi behållit den i vår fortsatta, ordinarie verksamhet.

Lulebos kundmottagning fortsätter med tidsbokade besök för riktigt bra, personlig service

De tidsbokade besöken i Lulebos kundmottagning på Köpmangatan 27 har blivit en fullträff för våra besökare och hyresgäster. Det är enkelt, effektivt, personligt och alltid anpassat efter varje besökares individuella behov och frågeställningar. Dessutom slipper våra besökare väntetid. Därför kommer vi även i fortsättningen att i första hand arbeta med kundservice på detta sätt. Kontakta vårt Kundcenter för att boka tid för ett möte med personlig service.