Så här enkelt ställer du dig i Lulebos lägenhetsköer

Från och med den 4 januari 2021 kan den som vill registrera sig i Lulebos nya lägenhetskö och studentlägenhetskö. Alla som idag står i Bostad Luleås lägenhetskö och som har betalat köavgiften för år 2020 kan också flytta med sig och behålla sin kötid. Du som sökande väljer själv vilken av dessa lägenhetsköer du vill stå i. Du kan också välja att registrera dig i båda lägenhetsköerna. Om du har tidigare kötid hos Bostad Luleå så får du ta med dig denna kötid till båda lägenhetsköerna.

Det är inte bråttom - du kan registrera dig och flytta med dig din kötid när som helst under hela året 2021. Den 31 december 2021 är den sista dagen för medflyttning av kötid. Efter detta datum förfaller den samlade kötiden och kan inte aktiveras igen.

Om du redan nu aktivt söker lägenhet ska du registrera dig så fort som möjligt för att kunna göra intresseanmälningar på de lediga lägenheter som släpps från och med den 4 januari (studentlägenheter) och den 11 januari (alla andra lägenhetstyper) 2021. Bara de som har registrerat sig i Lulebos nya lägenhetskö(er) kan lämna intresseanmälningar på lediga objekt.

Det är enkelt att registrera sig.
Välj den beskrivning som stämmer in på dig och klicka på länken för detaljerad information om hur du registrerar dig.

  • För dig som står i lägenhetskö hos Bostad Luleå och som har betalat köavgiften för 2020
    Från och med den 4 januari 2021 kan du registrera dig i Lulebos nya lägenhetskö(er) och samtidigt flytta med dig/behålla din nuvarande kötid för att fortsätta spara köpoäng - utan avbrott!

    Så här gör du >>>

  • För dig som inte står i lägenhetskö hos Bostad Luleå
    Från och med den 4 januari 2021 kan du registrera dig i Lulebos nya lägenhetskö(er) och börja spara köpoäng från första dagen!

    Så här gör du >>>

När du har registrerat dig kan du, längst ner till höger på din startsida för Mina sidor, se din aktuella köstatus. Din köpoäng räknas med en poäng per dag från och med ditt registreringsdatum.

Hör av dig till vårt flytthjälps-team om du behöver assistans!
Lulebo har förstärkt organisationen med två personer som finns till för att hjälpa dig att lyckas med din registrering och flytt av kötid. Ring dem på 0920-23 67 99, telefontid vardagar 9-12 och 13-16, eller skicka e-post till: flytthjalp@lulebo.se