Lulebo

Ekonomi

Frågor som rör hyresdebitering, fakturering, autogiro och e-faktura besvaras av ekonomiavdelningen.

Hemförsäkring, telefon, hushållsel, dagstidning och hyra är exempel på utgifter som följer med en egen bostad. I de flesta fall fungerar det bra. Skulle du av någon anledning hamna i en ekonomiskt svår situation med påföljd att du har svårt att betala hyran i tid ska du inte tveka att kontakta vår ekonomiavdelning. Tillsammans kan vi kanske finna lösningar, men det krävs att du själv tar initiativ.

Att återkommande betala hyran för sent eller att inte alls betala den är ett säkert sätt att mista besittningsrätten över sin lägenhet.

Ekonomiavdelningen

Tel. 0920-23 67 00
Kontakta oss

Besöksadress:
Köpmangatan 27

Besökstid:
Vardagar 8-16


E-faktura och autogiro

Med e-faktura får du räkningarna i Internetbanken i stället för i brevlådan. Samtidigt sparar du tid och värnar om miljön. Anmäl ditt önskemål om e-faktura hos din internetbank. Blankett för att ansöka om att betala hyran via autogiro hittar du här.


Vid sen eller utebliven hyresavi

Månadshyran ska alltid betalas i förskott till hyresvärden. Sista vardagen innan ny månad gäller som betalningsdag. Förfallodagen som anges i hyreskontraktet är bindande för hyresgästen. Detta oberoende av om någon hyresavi har skickats ut till hyresgästen eller inte.