Ekonomiavdelningen hjälper dig när du har frågor....

... om fakturor och betalning

Hemförsäkring, telefon, hushållsel, dagstidning och hyra är exempel på utgifter som följer med en egen bostad. I de flesta fall fungerar det bra.

Skulle du av någon anledning hamna i en ekonomiskt svår situation med påföljd att du har svårt att betala hyran i tid ska du inte tveka att kontakta vår ekonomiavdelning. Tillsammans kan vi kanske finna lösningar, men det krävs att du själv tar initiativ.

Att återkommande betala hyran för sent eller att inte alls betala den är ett säkert sätt att mista besittningsrätten över sin lägenhet.

Vi hjälper dig!

Ekonomiavdelningen
0920-23 67 00, mån-fre kl 8-16 (1/5-31/8 kl 8-15), eller via e-post.

Förenkla dina betalningar med autogiro eller e-faktura

Autogiro och e-faktura är olika betalningsmetoder för privatpersoner och tjänster som tillhandahålls kostnadsfritt av de allra flesta banker. Oavsett om du väljer att betala din hyra med autogiro eller med e-faktura så får du enklare betalningar samtidigt som du sparar både tid och miljön jämfört med att få hyresavier i posten och sedan betala med OCR-nummer!

Klicka här för att läsa mer om tjänsterna och kontakta din bank om du vill ha mer information eller aktivera tjänsterna!

Månadshyran ska alltid betalas i förskott till hyresvärden och den sista vardagen innan ny månad börjar gäller som sista betalningsdag.

Förfallodagen som anges i hyreskontraktet är bindande för hyresgästen, oberoende av om någon hyresavi har skickats ut till hyresgästen eller inte.

Du har alltid tillgång till dina hyresavier när du loggar in på Lulebos Mina sidor.