Mina sidor

Mina sidor

Lulebos Mina sidor är en tjänst för dig som är hyresgäst hos oss men också för dig som söker lägenhet, studentlägenhet, parkeringsplats eller förråd. Alla är välkomna att ta del av information om lediga lägenheter, parkeringsplatser och förråd, men för att kunna anmäla intresse för lediga objekt samt för att bli aktuell för kontraktsskrivning behöver du vara registrerad i någon av lägenhetsköerna och/eller i parkeringsplatskön och förrådskön som alla ingår i tjänsten Mina sidor. Tjänsten kan inte användas för att göra intresseanmälningar för andra personers räkning.


Logga in för att lämna intresseanmälningar på lediga objekt

Att göra eller ta bort intresseanmälningar


Registrera dig och börja spara köpoäng!

Klicka här och registrera ett användarkonto för att börja samla köpoäng och anmäla intresse för lediga objekt
Lulebo har fyra olika köer; en kö för studentlägenheter, en kö för övriga lägenheter (inklusive lägenheter i trygghetsboenden och årgångshus), en kö för alla parkeringsplatser samt en kö för förråd. Från och med den dag du fyller 15 år är du välkommen att registrera dig som sökande i Lulebos köer.

  • Börja med att registrera ett användarkonto.
  • Du kan bara registrera dig en gång.
  • Om du har glömt ditt lösenord klickar du på länken i inloggningsboxen för att få en återställningslänk skickad till den e-postadress du tidigare har angett på Mina sidor. Länken är giltig i 30 minuter.
  • Om du är hyresgäst hos Lulebo finns dina personuppgifter redan lagrade i Lulebos hyressystem och du kan behöva ange ditt 7-siffriga objektsnummer (se hyreskontraktet) för att verifiera din identitet.
  • När du har fyllt i alla obligatoriska personuppgifter kan du välja vilken kö/vilka köer du vill stå i samt ange dina önskemål för olika typer av hyresobjekt.
  • Du som aktivt söker lägenhet kan själv bidra till en snabbare process när det blir aktuellt med ett hyreskontrakt genom att i förväg påMina sidor ladda upp dokument som anställningsbevis, intyg om A-kassa, referens, CSN eller antagningsbesked från Luleå tekniska universitet (endast PDF-format accepteras).
  • Du får en köpoäng per kö och dag från och med ditt registreringsdatum. Information om din aktuella köpoäng i de olika köerna visas på startsidan för Mina sidor, direkt när du har loggat in.

Alla som för första gången registrerar ett användarkonto på Lulebos Mina sidor och anmäler sig som sökande av lägenhet, parkeringsplats eller förråd måste också, enligt GDPR, godkänna att de personuppgifter som lämnas får lagras och behandlas av Lulebo tillsvidare.

När du är inloggad på Mina sidor kan du, när du vill, se din aktuella köpoäng i de olika köerna, ändra dina inställningar och önskemål för olika objektstyper, skapa och ändra dina prenumerationer, göra intresseanmälningar på lediga objekt, meddela fortsatt intresse efter visningserbjudanden med mera.

När du har blivit hyresgäst hos Lulebo kan du dessutom hitta information om dina kontrakt, din hyra och dina förutsättningar för hyresgäststyrt lägenhetsunderhåll (HLU). Du kan också annonsera i Bytesbanken som ingår i tjänsten Mina sidor.

Det kostar inget att stå i Lulebos kö men du behöver vårda din kötid
För att kunna behålla dina köpoäng och fortsätta samla nya köpoäng, behöver du varje år (senast 12 månader efter din första registrering eller senaste uppdatering) logga in på Lulebos Mina sidor.

Nyhet! Från och med den 4 januari 2022 uppdateras alla dina aktiva köer automatiskt varje gång du loggar in och du fortsätter att spara köpoäng i 12 månader framåt.

När du ändå är inloggad – passa gärna på att samtidigt se över och, vid behov, uppdatera din kontaktinformation, framför allt din e-postadress och ditt mobiltelefonnummer. Då missar du ingen information från Lulebo.

Du kan själv avsluta dina köer och/eller ditt användarkonto
Du kan själv, när du vill, avregistrera dig från de köer du valt och därmed ta bort dina inställningar och önskemål samt din aktuella köpoäng. De kan också själv avsluta ditt användarkonto genom att logga in på Mina sidor och välj Avsluta konto.

Ett användarkonto som avslutats kan inte återaktiveras
När ett konto har avslutats på något av ovanstående sätt raderas alla registrerade uppgifter, inklusive aktuella saldon för köpoäng i de olika köerna. Lulebo kan inte återaktivera avslutade användarkonton och återställa tidigare registrerade uppgifter eller samlade köpoäng.


Ytterligare information om registrering av användarkonto, om Lulebos köregler, om uthyrningsprocessen och våra villkor för uthyrning samt om allmänna kontraktsvillkor för lägenheter, parkeringsplatser och förråd hittar du via dessa snabblänkar: