Lulebo

TV


Digital-TV via antennuttag (COAX)

I våra lägenheter ingår några fria TV-kanaler, bland annat SVT1, SVT2, SVT24 och TV4 med flera. För att ta emot den digitala signalen via antennuttaget och ta del av de fria kanalerna krävs en digitalbox för COAX-nätet från Com Hem. Där kan du även köpa till fler kanaler. Kontakta Com Hem för ytterligare information.


Bredbands-TV via fibernät (Lunet)

TV kan även ses via Lunets fibernät och det som kallas bredbands-tv. Detta är idag möjligt för dig som har mediaomvandlare i din lägenhet. I takt med att vi renoverar och bygger nytt är det den lösningen som gäller. I dessa lägenheter väljer du själv vem du vill teckna avtal med för ditt TV-utbud.

För att se TV via bredbands-tv behöver du en digital-box för fiber-LAN, den tillhandahålls normalt av den leverantör du väljer. Med bredbands-tv är du inte bunden till Com Hem utan kan välja någon annan leverantör i Lunets fibernät. Ytterligare information finns på lunet.se, eller telefon 0920-23 61 01.

Önskas enbart de fria TV-kanalerna via bredbandsnätet finns produkten "Digitalt startutbud" hos Com Hem. Notera att ni i detta fall måste köpa en digital box för HD FiberLan från Com Hem för att se de fria TV-kanalerna.