Nu startar vi årets boendemöten på alla våra områden

Vi på Lulebo bjuder regelbundet in våra hyresgäster i alla bostadsområden till boendemöten i det egna området.

Fråga oss - Lulebo svarar!

På boendemötet träffar du områdeschefen och bovärdarna för ditt bostadsområde. Tillsammans med flera andra representanter för Lulebo berättar de både vad som händer i Lulebo och vad som händer i just ditt bostadsområde. Det finns också gott om tid och möjlighet för alla mötesdeltagare att ställa frågor, lämna förslag och diskutera olika allmänna boendefrågor. Lulebos representanter finns på plats för att lyssna på dina synpunkter samt för att svara på frågor och diskutera tills alla frågetecken rätats ut.

Tidplan för boendemöten under 2023

Här hittar du information om alla planerade boendemöten under 2023. Observera att informationen är preliminär och att ändringar kan komma att ske.

I god tid inför varje möte skickar Lulebo ut en inbjudan via e-post med information om dag och tid för boendemöte i ditt område. Några dagar innan mötet påminner vi via SMS.

Logga gärna in på Mina sidor på denna hemsida för att kontrollera att du har registrerat rätt e-postadress och mobiltelefonnummer.

Ingen föranmälan behövs - varmt välkommen!

För oss på Lulebo är det bästa med våra boendemöten att vi får träffa och lära känna våra hyresgäster och ha en levande dialog om skötseln och utvecklingen av våra bostadsområden.

Vi ser fram emot att träffa dig!