Lulebo

Step In har invigt sitt nya gym på Porsön

Vid invigningen överlämnade Lulebo blommor till Step In. Från vänster: Mathias Uvemo, Lulebo, Tomas Mannberg, Step In, Arne Ekström och Erika Sturk, Lulebo.

Fredag 11 september 2020 invigde Step In sin nya gymanläggning på Porsön i Luleå. Gymmet finns i Lulebos lokaler i Porsö centrum, där vårdcentralen tidigare huserade.

-Det känns fantastiskt roligt att kunna presentera ytterligare en anläggning i Luleå som följer vårt koncept med närhet och hög tillgänglighet för våra kunder i kombination med ett attraktivt pris, säger Step In:s Vd Tomas Mannberg, och fortsätter:

- Anläggningen är utrustad med det senaste inom kondition och styrketräning, allt för den som vill träna och motionera. Vi erbjuder alla träningssugna på Porsön med omnejd möjligheter till träning i moderna lokaler.

Lokalen som tillhör Lulebo har renoverats och tillgänglighetsanpassats, och Lulebo ser mycket positivt på bolagets fortsatta utveckling av Porsön.
- Det sker genom renovering av beståndet, men också genom att vi utvecklar Porsö centrum i syfte att fler verksamheter ska etablera sig här. Step In:s etablering är ett gott exempel som bidrar till ett utökat utbud på Porsön, konstaterar Lulebos affärsutvecklingschef, Mathias Uvemo.

Kontakta oss

Letar du en lämplig lokal, tveka inte att höra av dig. Vi har ändamålsenliga lokaler i de flesta av Luleås bostadsområden och oavsett om du söker en mindre kontorslokal eller ett utrymme för en större butik är du välkommen till oss.

Kontakta lokaluthyrare Arne Ekström
Tel. 0920-23 67 53
Eller via e-post


  • Visa full storlek
  • Visa full storlek
  • Visa full storlek
  • Visa full storlek