Lulebo

Luleboappen

Luleboappen är vår officiella app. Den erbjuder genvägar som förenklar din vardag. Med hjälp av appen kan du nå oss på det sätt som passar dig.

Du kan ställa frågor, lämna synpunkter, anmäla intresse för lediga hyresobjekt, och göra felanmälan (påloggning krävs).

  • Felanmälningar inkomna via WebbFelan behandlas under kontorstid.
  • Vid akuta fel, vänligen ring 0920-23 67 40.

Via de olika tjänsterna kan du bland annat gå direkt till lediga hyresobjekt och få kontaktuppgifter till våra kontor med mera.

Som boende hos oss kan du boka tvättider och styra din motorvärmare. Därför är det en fördel att vara inloggad via Mina sidor i appen. Önskar du logga ut görs det via menyn överst till vänster i appen.

Via appen kan vi skicka pushmeddelanden till din telefon. Det kan handla om påminnelser eller annan information vi vill gå ut med.

Hämta appen

App Store 

Google Play


Vi kan komma att skicka ut meddelande i appen där ni uppmanas starta om den. Hur det går till beror på typ av enhet. Vi hänvisar till enhetens manual eller att söka på nätet hur det går till.


Har du synpunkter på appens innehåll eller funktioner kontakta oss via e-post.

Personuppgiftslagen – PUL

Genom använde av Luleboappen ger du ditt samtycke och godkännande enligt personuppgiftslagen (PUL) till att Lulebo AB har rätt att ta kreditupplysning samt inhämta all den information som anses behövas för att pröva din ansökan om hyresobjekt. Genom använde av Luleboappen ger du ditt samtycke och godkännande enligt personuppgiftslagen (PUL) till att Lulebo AB har rätt att ta kreditupplysning samt inhämta all den information som anses behövas för att pröva din ansökan om hyresobjekt. Samt att Lulebo AB förbehåller sig rätten att fritt erbjuda och välja hyresgäst utifrån företagets regler för uthyrning.

Vidare medger jag att informationen och uppgifterna tillsvidare får lagras, sparas och bearbetas av Lulebo AB:s dataregister. Läs mer om PUL på Datainspektionens hemsida.