Lulebo

Så här går det till

Registrera dig!

Våra parkeringsplatser och förråd förmedlas via hemsidan. För att anmäla intresse måste du vara registrerad i vårt hyressystem, registrering görs via Mina sidor.

Lediga lägenheter och studentbostäder presenteras på Bostad Luleås webbplats.

Så här registerar du dig

Du registrerar dig och anmäler intresse för lediga bilplatser och förråd via tjänsten Mina sidor. Genom att registrera dig börjar du spara poäng. 

Kundcenter

Frågor besvaras av Kundcenter.
Tel: 0920-23 67 00
Kontakta oss


Affärslokaler

Affärslokaler hyrs inte ut genom turordning eller poäng. Vid intresse av affärslokal kontakta vår Lokalutvecklare genom att fylla i det här formuläret eller via telefon 0920-23 67 53.

Läs mer om affärslokaler.

Poängen räknas från den dag du registrerat intresseanmälan för respektive kategori av hyresobjekt. Du får en poäng per dag. Poängen är personlig och kan inte överlåtas till någon annan, t.ex. från förälder till barn. Från den dag du fyller 15 år kan du registrera dig för att spara egna poäng. Kontrakt tecknas endast med myndiga personer.

För att registrera dig: Gå till Registrera dig och följ anvisningarna för att registrera din intresseanmälan för bilplats eller förråd.


Luleås kommunala bostadsförmedling
Bostad Luleå startade 1 oktober 2016 efter ett politiskt beslut att organisera och förvalta en kommunal bostadsförmedling. Syftet är att underlätta för dig som söker bostad genom att samla Luleås hyresvärdar på ett ställe. Läs mer på deras webbplats.

Årliga uppdateringar bilplatser och förråd
Vi påminner om att Lulebo ställer krav på årliga uppdateringar av intresseanmälningar för bilplats och förråd. Logga in via Mina sidor och uppdatera samtliga intresseanmälningar.