Lulebo

Bilplats och förråd

För att hyra parkeringsplats måste du anmäla intresse för lediga parkeringsplatser på Mina sidor. Uthyrningen sker efter poäng, i första hand till hyresgäster i det aktuella bostadsområdet. För att teckna kontrakt på en parkeringsplats ska sökande ha ett lägenhetskontrakt hos Lulebo. Tänk på att det är den/de som står på lägenhetskontraktet som kan söka parkering. Bokar du parkeringsplats på ett annat område än i det du har ditt lägenhetskontrakt på förbehåller vi oss rätten att göra en prövning om kontrakt ska godkännas.

Har ingen i det aktuella området anmält intresse för bilplatsen hyrs den ut till hyresgäster med lägenhetsavtal i något av våra övriga bostadsområden. Väljer ingen av de två kategorierna att skriva kontrakt erbjuds de som inte är hyresgäst hos oss möjlighet att teckna bilplatsavtal. I mån av tillgång har hyresgäst med behov av fler än en parkering möjlighet att hyra ytterligare en parkeringsplats.


Förråd

För att hyra förråd måste du anmäla intresse för lediga förråd på Mina sidor. Uthyrningen sker efter poäng, i första hand till hyresgäster i det aktuella bostadsområdet.

Kundcenter

Besöksadress
Köpmangatan 27
Visa på karta

Kontakt
Telefon: 0920-23 67 00
Kontakta oss


Besökstider
1 september-30 april
Vardagar 11-16

1 maj-31 augusti
Vardagar 11-15

Dag före helgdag 9-13

 

För att teckna kontrakt på ett förråd ska sökande ha ett lägenhetskontrakt hos oss. Det är den/de som står på lägenhetskontraktet som kan söka förråd. Bokar du förråd på ett annat område än i det du har ditt lägenhetskontrakt på förbehåller vi oss rätten att göra en prövning om kontrakt ska godkännas.

Har ingen i det aktuella området anmält intresse för förrådet hyrs det ut till hyresgäster med lägenhetsavtal i något av våra övriga bostadsområden. Väljer ingen av de två kategorierna att skriva kontrakt erbjuds därefter de som inte är hyresgäst hos oss möjlighet att teckna förrådsavtal.