Lulebo

Lediga bilplatser och förråd

Lulebos bilplatser och förråd förmedlas via vår hemsida. I den här sektionen hittar du information om lediga bilplatser och förråd i Lulebos bestånd. Gå till sidan Sök lediga objekt och välj objektstyp för att visa vad som är ledigt just nu. Du kan också specificera dina önskemål gällande område och adress för ett mer avgränsat sökresultat.

Registrera dig på Mina sidor för att anmäla intresse
Alla är välkomna att ta del av vilka bilplatser och förråd som är lediga, men för att anmäla intresse för lediga objekt måste du vara registrerad i bilplats- och förrådskön som är en del av tjänsten Mina sidor.

Uthyrning av bilplatser och förråd sker baserat på köpoäng och i första hand till Lulebos hyresgäster i det aktuella bostadsområdet. Bilplatser och förråd kan också hyras ut till personer som inte har något bostadsavtal med Lulebo. I dessa fall kan vi bli skyldiga att lägga 25 % moms på den annonserade månadsavgiften. Information om detta lämnas i samband med kontraktsskrivning.

Registrera dig och börja spara poäng direkt
Du behöver ha fyllt 15 år för att registrera dig och du får en köpoäng per dag från och med ditt registreringsdatum. Poängen är personlig och kan inte överlåtas till någon annan, till exempel från förälder till barn. Hyresavtal tecknas endast med myndiga personer.

Mer information om uthyrningsprocessen, våra villkor för uthyrning samt om allmänna bestämmelser för bilplatser och förråd hittar du i menyn.

Frågor om lediga bilplatser och förråd besvaras av vårt Kundcenter.


Lediga lägenheter

Lediga Lulebolägenheter (även studentbostäder och lägenheter i trygghetsboenden och årgångshus) presenteras på den kommunala bostadsförmedlingen Bostad Luleås hemsida.

För att anmäla intresse för en ledig lägenhet måste du vara registrerad i bostadskön och betalat årsavgiften till Bostad Luleå som också administrerar bostadskön.

Uthyrning av Lulebos bostadslägenheter sker baserat på kötid och i enlighet med Lulebos villkor för uthyrning av lägenheter.


Akut medicinsk förtur

Förtursansökningar (endast akut medicinsk förtur) handläggs av Bostad Luleå. Förtur till bilplatser och förråd beviljas inte.


Bytesbanken – för byte av lägenhet inom eller utanför Lulebo

Bytesbanken hittar du efter inloggning på Mina sidor. När du hittat någon att byta lägenhet med lämnar ni gemensamt in en skriftlig ansökan om lägenhetsbyte till Lulebos Kundcenter. Blanketter för ansökan om lägenhetsbyte laddas ner här.


Snabbval för visning av lediga bilplatser och förråd
 

Ledigt just nu

Även du som inte är registrerad kan titta på vårt lediga utbud.

 

Sök ledigt

  • Typ av objekt
    • Område
  • Max hyra

  • Utökad sökning

Registrera dig

För att registrera intresse på lediga objekt måste du först registrera dig på Mina sidor.

När du registrerar dig som sökande anger du en PIN-kod som du använder för att logga in.

Registrera dig för Mina sidor