Lulebo

Internet

Internet med en uppkopplingshastighet på upp till 100 Mbit är standard i våra lägenheter och ingår i hyran.

När du flyttat in och ansluter din dator till närverksuttaget sker uppkopplingen automatiskt och det krävs inget modem. Första gången du kopplar upp dig mot vår Internettjänst visas informationen om tjänsten på din skärm och du måste registrera dig och acceptera villkoren innan du kan börja surfa.

Här finns guide att ladda ner (PDF-format).


Standard i våra lägenheter

Internettjänsten som levereras av Bredband2 är standard i våra lägenheter och är fri att använda. På bildskärmen visas hur du går tillväga för att registrera dig och använda vår Internettjänst. Får du det ändå inte att fungera är du välkommen att:

  • Ringa Bredband2:s Internetsupport, 0920-52 00 70
  • Maila din fråga till Bredband2
  • Bredband2 erbjuder även råd, tips och hjälp via webben: KLICKA HÄR

Notera: Väljer du efter registrering annan internetleverantör än den som ingår i Lulebos tjänst och det uppstår fel eller driftstörningar vänligen kontakta din valda leverantör, inte vår internetsupport.


Snabbare uppkoppling och andra betaltjänster

Vår Internettjänst distribueras via stadsnätet som ägs av Lunet. Det är ett öppet nät där tjänsteleverantörer erbjuder IP-telefoni, högre uppkopplingshastigheter och andra betaltjänster som exempelvis IPTV. Utifrån dina önskemål och behov väljer du såväl betaltjänster som leverantör.

Lunets nättjänst ingår

I tjänsten som Lulebo levererar, och som ingår i hyran, utgör en del Lunets nättjänst och den andra delen Lulebos Internettjänst på 10/10 Mbit. Lulebo har upphandlat en lösning som från måndag 28 januari 2019 ger våra hyresgäster utökad hastighet upp till 100/100 Mbit. För den som önskar högre kapacitet finns ett flertal Internetleverantörer i stadsnätet.

Du tecknar själv avtal med respektive tjänsteleverantör och står själv för kostnader av betaltjänsterna.
För mer information och beställning av betaltjänster, besök lunet.se
För beställning, kontakta den tjänsteleverantör du vill beställa tjänster av.


Lulebos tilläggstjänster har upphört

Lulebo har under ett antal år tillhandahållit e-postkonton och webbdomäner till våra hyresgäster. Tjänsterna upphörde 2016-08-31. Läs mer här (nedladdningbar PDF).