Lulebo

TV


I vårt analoga TV-utbud ingår SVT1, SVT2, SVT24, TV4, Barnkanalen, Kunskapskanalen och 24Norrbotten. Kanalerna finns i det vanliga TV-uttaget och du behöver varken göra något eller betala något extra utöver TV-licens för att titta på det analoga TV-utbudet.


Viktig information om tv-kanaler

Publicerat fredag 1 september 2017.

Com Hem har bekräftat att de och Discovery Networks inte har kunnat enas om ett nytt avtal innan deras tidigare avtal löpt ut. Därför upphörde Com Hems rätt att sända Discovery Networks kanaler från fredagen den 1 september.

De berörda kanalerna som ägs av Discovery Networks är Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, Discovery Channel, Discovery Science, Discovery World, Discovery HD Showcase, Investigation discovery, Animal planet, Animal Planet HD, TLC, Eurosport 1 och Eurosport 2.

Parterna arbetar aktivt för att nå en överenskommelse och Com Hem uppdaterar kontinuerligt med den senaste informationen, läs mer här.


Väljer du ett digitalt TV-utbud via kabel-TV nätet (COAX-nätet) gör du detta via Com Hem som levererar TV-signalen. När du som hyresgäst hos oss beställer ett digitalt utökat TV-utbud via Com Hem erhåller du en rabatt motsvarande det paket som tidigare hette "Small". Vänd dig till Com Hem för ytterligare information och glöm inte att informera om att ni är hyresgäst hos Lulebo.


TV via bredbandsnätet

TV kan även ses via Lunets fibernät och det som kallas bredbands-tv. Detta är idag möjligt i våra fastigheter på Kompanivägen, Rådhustorget, Kyrkogatan och Stationsgatan. I takt med att vi bygger nytt är det den lösningen som kommer att gälla. Dessa fastigheter omfattas inte av några avtal mellan Lulebo och leverantörer av bredbands-tv. Kunden väljer själv vem man vill teckna avtal med, vilket innebär att inga särskilda boenderabatter kan erhållas.

För att se TV via bredbands-tv behöver du en digital-box, den tillhandahålls normalt av den leverantör du väljer. Med bredbands-tv är du inte bunden till Com Hem utan kan välja någon annan leverantör i Lunets fibernät. Ytterligare information finns på lunet.se, eller telefon 0920-23 61 01.

Oavsett om du väljer att se TV via digitalbox eller bredband-tv måste du ha rätt typ av digitalbox. Den tillhandahålls normalt av den leverantör du väljer.