Lulebo

Trivselvärd Trygghetsboende

Husvärd, Trygghetsboende

För att fortsätta utvecklingen av Trygghetsboenden i Luleå söker vi nu en trivselvärd till vårt nya Trygghetsboende på Mjölkudden.

Lulebo har sedan tidigare två trygghetsboende och i juli 2017 öppnar vi vårt tredje. Boendet är till för den som är 70 år fyllda, eller som fyller 70 år under året. Hyresgästerna bor i egna lägenheter, i ett boende som förenar hälsofrämjande aktiviteter med social gemenskap.

Trivselvärdens arbetsuppgifter

Som trivselvärd planerar och genomför du olika sociala aktiviteter tillsammans med hyresgästerna, syftet är att förebygga ensamhet och isolering. Du fångar upp synpunkter och idéer från de boende och hjälper till att skapa en meningsfull vardag med stimulerande mervärden. Det innebär att du har nära dialog med de boende samt med interna och externa samarbetspartners som föreningar, frivilligorganisationer, studieförbund med flera.

Du arbetar självständigt men ingår i ett team med två andra trivselvärdar samt ett antal kundmottagare.

Din bakgrund

Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet av service, folkhälsa och pedagogik. Du är van att arbeta självständigt och i grupp och är en god lyssnare, idérik, inspirerande och välorganiserad. Det är ett plus om du har utbildning som arbetsterapeut eller socionom och erfarenhet från socialt arbete och sociala aktiviteter. Har du arbetat med äldre som målgrupp är det meriterande. Vidare har du goda kunskaper i svenska, för tjänsten krävs att du har körkort och tillgång till egen bil.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid, med provanställning, som påbörjas den 1 juni 2017 eller enligt överenskommelse.

Information

Ytterligare information lämnas av Carina Wuopio, chef Kundcenter.

Telefon: 070-606 67 84
Skicka e-post


Ansökan

Ansökan märkt Trivselvärd Trygghetsboende, tillsammans med cv ska vara oss tillhanda senast 31 mars 2017, via e-post till oss

Eller per post till:
Lulebo AB
att: Britt-Marie Söderqvist
Köpmangatan 27
972 33 Luleå


Välkommen med din ansökan!


Lulebo AB är Luleås kommunala bostadsföretag med cirka 7300 lägenheter, varav ungefär 1000 studentbostäder, och 125 kommersiella lokaler. Bolaget ingår i Luleå Kommunföretag AB. Våra fastigheter finns i de flesta av Luleås stadsdelar och vi är 51 anställda.

Klok framsynt samhällsbyggare