Lulebo

Repartör-Bovärd

Vi rekryterar

REPARATÖRER/BOVÄRDAR

Vi rekryterar två reparatörer/bovärdar med placering hos Fastighetsförvaltningen vid vårt kontor i centrala Luleå. Fastighetsförvaltningen består av bovärdar, felanmälan, drifttekniker, förvaltare och fastighetschef.

Tjänsten är underställd fastighetsförvaltaren. Som reparatör/bovärd finns du på plats i bostadsområdet där har du den dagliga och direkta kontakten med våra hyresgäster och entreprenörer. I arbetsuppgifterna ingår bl.a. reparationer inom exempelvis VVS, snickeri och el, underhåll av byggnader, besiktningar, lägenhetsvisningar, samt att se till att driftentreprenader efterlevs. Du har dagligt samarbete och fördelning av arbetet sker i samråd med förvaltare, bovärdar och drifttekniker.

Kvalifikationer

Vi söker dig med följande erfarenhet och kompetenser:

  • Utbildning inom vvs och/eller el.
  • Tidigare erfarenhet som reparatör och/eller Bovärd.
  • Erfarenhet av reparationsarbete (VVS, el, snickeri eller liknande).
  • Meriterande med tidigare erfarenhet av lägenhetsbesiktningar.
  • God datakunskap och goda språkkunskaper.
  • B-körkort.

Dina egenskaper
Eftersom arbetet ofta sker i andra människors hem är det viktigt som bovärd/reparatör att vara ansvarstagande, självständig, händig, serviceinriktad och en god problemlösare.

Kontakt - ytterligare information
Upplysningar lämnas av Fastighetschef Carl-Axel Sundbaum, tel. 0920-23 67 51, eller via e-post.

Ansökan med meritförteckning ska vara oss tillhanda senast 5 april 2017 via e-post, klicka här för att skicka e-post. Ansökan kan även skickas via post till Lulebo AB, Att: Britt-Marie Söderqvist, Köpmangatan 27, 972 33 Luleå. Märk kuvertet repartör/bovärd.

Välkommen med din ansökan!


Lulebo AB är Luleås kommunala bostadsföretag med drygt 7300 lägenheter, varav ca. 1000 studentbostäder, och 125 kommersiella lokaler. Bolaget ingår i Luleå Kommunföretag AB. Våra fastigheter finns i de flesta av Luleås stadsdelar och vi är 51 anställda.

Klok, framsynt samhällsbyggare!