Lulebo

Lulebosommar!

Lulebosommar - smaka på det! Visst låter det som glass, sockervadd, härliga sommardagar och roliga aktiviteter. Det är här vår sommarvärd Matilda som jobbar juni-augusti 2017 kommer in. Matilda fungerar som spindeln i nätet mellan Lulebo, föreningar, kulturen och organisationer som skapar aktiviteter under sommarmånderna. Tillsammans åstadkommer vi trivsel och samvaro. På den här sidan bygger vi löpande på med fler aktivieter/programpunkter - följ oss här, på Facebook och via Luleboappen.

Kontakta vår Sommarvärd Matilda Perdahl om ni har frågor eller tips.


Campus de Fútbol 

Datum/tid: 26-28 juni klockan 09:00-15:00
Plats: Björsbyfältet

Under tre dagar arrangeras Campus de fútbol på Björsbyfältet av Lira BK! Specialutbildade tränare från Spanien med stor erfarenhet av spelarutbildning, bollbehandling och träning kommer närvara på plats för att träna barn och ungdomar. Fotbollsteknik av högsta klass är en del i programmet. På plats medverkar också Lulebo!

Läs mer om Campus de Fútbol på Lira BK:s hemsida.


Galleri Systers konstutställning

Datum/tid: 30 juni - 8 juli
Plats: Galleri Syster, Sandviksgatan 18A 

Under sju dagar arrangerar Galleri Lillasyster en konstutställning på Sandviksgatan 18A i Luleå. Konstutställningen består i huvudsak av teckningar och målningar. Lättare tilltugg serveras. Lulebo finns på plats under vernissaget fredag 30 juni – du är också varmt välkommen!

Läs mer om utställningen på Galleri Systers hemsida.


Musikens Makt

Datum: 18 - 19 augusti
Plats: Gültzaudden i Luleå

Möt Lulebo under musikfestivalen Musikens makt!

I åtta år har musikfestivalen Musikens Makt arrangerats på Gültzaudden i Luleå och den 18-19 augusti är det dags igen. Årets festival kommer att bjuda på stora artister som: Tjuvjakt, Skott och många fler! Musikens Makt är passar såväl barnfamiljer, ungdomar och vuxna. Passa även på att besöka vårt Lulebotält där vi bjuder på en del aktiviteter och annat smått och gott!

Läs mer om Musikens Makt på deras webbplats.


Genomförda aktiviteter

 

Upplev Hertsön med nya sinnen!

Datum/tid: 14 juni klockan 18:00
Mötesplats: Järvstigen 14 (Lulebos kvarterslokal)

Lulebo medverkar onsdag den 14 juni under Hertsöverkstans vandringteater - kom du också!

Hertsöverkstan arrangerar en vandringsteater på bostadsområdet Hertsön. Det bjuds på spännande vandring med berättelser, konst, musik och överraskningar på oväntade platser. Efter vandringsteatern visas en utställning i kvarterskalen, Hertsöverkstan bjuder på fika och korvgrillning!

Läs mer om arrangemanget på NSD:s hemsida, eller här!
Foton finns på vår Facebooksida!


Lulebo och Luleå Pride 2017

Datum/tid: 16-18 juni
Plats: Luleå city, Stadsparken

Besök Lulebos ungdomstält under Luleå Pride!
Under Pride-festivalen är vi på plats i Stadsparken - i hjärtat av Luleå. Förutom ett mångfacetterat prideprogram finns Lulebo på plats, vi bjuder på lite smått och gott samt anordnar en del tävlingar. Det kommer bli en god stämning med musik och uppträden som du inte vill missa - vi ses där!

Läs mer om vad som händer i Lulebos ungdomstält, klicka här!
Foton finns på vår Facebooksida!

Vinnarna i Lulebos tävling under Luleå Pride 2017

De tre som svarat rätt i vår tävling "gissa längden på snöret" har kontaktats, totalt medverkade 189 tävlande.

Längden på snöret var 22 meter.

Tack alla tävlande och besökare!