Lulebo

Lulebo - klok framsynt samhällsbyggare

Vi rekryterar!

Till avdelningen Fastighetsförvaltning rekryterar vi Fastighetsförvaltare och Reparatör-Bovärd. Och till det nybyggda trygghetsboendet på Mjölkudden söker vi en Trivselvärd. Välkommen med din ansökan!Läs mer.

Välkommen med er ansökan!
Välkommen med er ansökan!

Idrott och kultur bidrar till meningsfull fritid bland såväl barn som vuxna. Genom vårt engagemang medverkar vi till att ge förutsättningar för att skapa ett bra boende, njuta av kultur och ha en aktiv fritid.Ansök om sponsring.

Luleboappen
Ladda ner Luleboappen

Du har väl inte missat att ladda ner Luleboappen? Via appen kan du bland annat se lediga bilplatser och förråd och få kontaktuppgifter. Som boende hos oss kan du boka tvättider och styra din motorvärmare med mera.Läs mer.

Gilla oss på facebook!
Gilla!

Visste du att du kan följa oss på Facebook? Där informerar vi bland annat om event vi medverkar i, samt delar med oss av tips.Vi gillar att ni gillar att gilla oss!

Har du en dröm?
Attraktiva affärslokaler

De flesta företag har en sak gemensamt, det började med en dröm. Letar du en lämplig affärslokal, tveka inte att höra av dig!Läs mer.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Aktuellt


DRIFTSTÖRNINGAR

 
2017-02-24
 

Här presenteras aktuelladriftstörningar.


Vi rekryterar!

 
2017-03-21
 

Till avdelningen Fastighetsförvaltning rekryterar vi Fastighetsförvaltare och Reparatör-Bovärd. Och till det nybyggda trygghetsboendet på Mjölkudden söker vi en Trivselvärd. Välkommen med din ansökan!Läs mer.


Frysta bofonder

 
2017-02-21
 

Lulebo har sagt upp tidigare gällande bofondsavtal med Hyresgästföreningen. Syftet är att teckna nytt avtal avseende inre underhåll i lägenheterna.Läs mer.


Bostad Luleå

 
2017-02-09
 

För att anmäla intresse för våra lägenheter krävs att ni har registrerat er hos Bostad Luleå och hämtat era ködatum/poäng från Lulebo. Samt att ni har betalat årsavgiften på 250 kr till Bostad Luleå.Läs mer.


 

Attraktiva affärslokaler


Lokal, lokaler, lokalast. Visste du att vi är stora på affärslokaler och att vi finns i de flesta av Luleås bostadsområden? Totalt förvaltar vi cirka 40 000 kvadratmeter. Välkommen att höra av dig!

Läs mer om våra affärslokaler

 

Pågående projekt


Vi satsar betydande belopp på renovering och om-, till- och nybyggnation. De senaste åren har vi hållit en av landets högsta renoveringstakter. Vi har även gjort betydande insatser när det gäller energibesparande åtgärder.

Läs mer om våra pågående projekt

 

Aktuella upphandlingar


För distribution av förfrågningsunderlag krävs ett anbudsgivarkonto hos Kommers Annons eLite.

Gå till aktuella upphandlingar

 

Kundcenter


Till vårt Kundcenter är du välkommen med dina boendeärenden, oavsett vilket av Lulebos bostadsområden du bor i.

Mer om vårt Kundcenter

 

Här finns vi!


Vi har ca. 7300 lägenheter, varav ungefär 1000 studentbostäder. I beståndet finns även ca 125 affärslokaler.

Läs mer om våra bostadsområden